Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)

Inzetbaarheid

Als de klanten behoefte hebben aan vervoer dan bellen ze onze centrale taxi telefoonnummer.

Waarbij men contact heeft met onze centrale beheer die noteert alle gegevens die nodig zijn en vervolgens de gegevens doorstuurt naar de planning. Als er een bericht is ontvangen van het centrale beheer dan kijkt de planning welke taxi het dichts bij is en zorgt dan ervoor met behulp van moderne communicatiemiddel dat de klant wordt opgehaald en gebracht wordt naar de gewenste bestemming. De planning is dus constant in contact met de chauffeurs.

Daarom zijn communicatiemiddelen van groot belang voor ons bedrijf. In geval van nood kunnen de chauffeurs direct contact opnemen met de planning waardoor een extra veilig gevoel wordt gewaarborgd. Daarom is het aantrekken van goed personeel erg belangrijk, deze taak zal personeelszaken uitvoeren. Net taxi is landelijk inzetbaar en staat altijd klaar om U van dienst te zijn. Ieder moment kunt U telefonisch of per e-mail, met ons in contact treden.

Snel contact?

Telefoon: +31(0)10 43 72 889 ( 24 uur bereikbaar) |  Fax: +31(0)10 26 23 629 | E-mail: info@nettaxi.nl | Offerte aanvragen? klik hier

You are here Home Inzetbaarheid